Ole Lasse taler 6. februar 2011

Ole Lasse taler ved Rhema Misjonsmenighet den 6. februar 2011

Dette er litt spesielt. Jeg har lagt ut video på YouTube. Og det er ikke bare opplastningsprosessen som er spesiell, det er også andre ting som jeg gjerne vil fortelle litt kort om.

Grunnen for at jeg lastet opp en video nå er fordi dette var min første gang på Rhema Misjonsmenighet hvor jeg var både møteleder og hadde et innledningsord, både før og etter som ungdomspastor. Jeg har vært på talerstolen flere ganger på Rhema, men det har vært med vitnesbyrd eller lignende. Denne gang var det jeg som stod der, og hadde jeg ikke hatt Den Hellige Ånd så hadde det nok ikke gått så veldig bra. Jeg talte over (som tittelen sier): Jesus = kjærlighet. Hvor jeg blir ledet i Den Hellige Ånd med å prøve og forklare Jesu kjærlighet og hva den betyr for oss.

En annen grunn for at det er litt spesielt er at det er den første opplastningen til en ny YouTube konto med navn OleLasseOrg som tilhører dette domene OleLasse.org, YouTube videoen er lastet opp en stund før denne posten kom (14/2-2011), da nettadressen og nettsiden ikke lå klar da videoen var. For å se denne «berømte» videoen kan du se den under her, eller trykk her.

Selve møtet var den 6. februar 2011, og videoen ble lastet opp på YouTube 14. februar 2011. Det er også flere videoer på vei, da jeg har holdt flere møter som er blitt opptatt. Under videoen vil jeg skrive opp de bibelvers som blir nevnt under forkynnelsen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SUwzq7TFdKQ[/youtube]

Bibelvers i forkynnelsen, i rekkefølge:
1 Korinterbrev 13,4-7
Johannes 3,16
1 Johannesbrev 4,11
1 Johannesbrev 4,16
Romerbrevet 5,8


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

1 kommentar

Leseplan del 2, dag 10, 11, 12, 13 og 14 – OleLasse.org · 24. september 2017 23:34

[…] Enda et kjernevers. Brukt i mange anledninger, og med god grunn. Uansett hvor mye tro eller håp du har, så er det kjærligheten som trumfer. Jeg hadde i mange år frykt for frelse og flere ting, og oppdaget i Johannes brev at kjærligheten driver frykten ut (1 Joh 4,18). Jeg hadde for stort fokus på helliggjørelse at jeg mistet noe av kjærligheten på veien. Jeg hadde en forkynnelse om dette for noen år tilbake. Du kan se den her: Video: JESUS = KJÆRLIGHET […]

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *