Hei. Beklager for lite posting siste tiden. Skal komme tilbake med litt av forklaringen hvorfor. Men legger ut et lite innlegg nå.

Er på vei ned til Gjeving, på en impuls tur. Sitter og hører på Matteus evangeliet på lydbok. Kom over disse vers:

Matteus 5,13-16 Dere er jordens salt! Men hvis saltet mister sin saltkraft, hvordan skal det da kunne bli salt igjen? Da er det ikke godt for noe annet enn å kastes ut og bli tråkket ned av menneskene. Dere er verdens lys! En by som ligger på et fjell, kan ikke skjules. Man tenner heller ikke en lampe og setter den under et kar, men i en lampeholder. Da gir den lys til alle som er i huset. På samme måte skal dere la lyset deres skinne for menneskene slik at de kan se de gode gjerningene deres og ære deres Far, Han som er i himmelen.

Det er et sterkt budskap som alene kunne vært en søndags preken. Tenk hvor mange av oss som tar lyset (Jesus) og skjuler det, holder det for oss selv. Mens vi burde lyse det ut for alle rundt oss. La oss (meg inkludert) omvende oss og være med å spre lyset i denne verden, istedet for å være egoistiske og beholde det for oss selv.


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *