Hei. Jeg ønsker å invitere dere til å se den nyeste videoen som nå er lagt ut på YouTube. Det er en mini gudstjeneste som omhandler en liten åpenbaring om Johannes 3:16 og sammenligning mellom norsk bibel og amplified bibelen.


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

1 kommentar

Leseplan del 1, dag 8 /  OleLasse.org · 4. september 2017 21:11

[…] Vi kan ikke gå inn på Johannes kapittel 3 uten å nevne «den lille bibelen.» Jeg velger å legge inn Amplified sin versjon av vers 16 og 17. For litt dypere undervisning om Johannes 3,16 se video i dette innlegget: YouTube: Johannes 3:16 En liten åpenbaring […]

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *