Bilde er fra: NightLord_ | Bilde hentet fra: http://www.sxc.hu/photo/911114

Bilde er fra: NightLord_ | Bilde hentet fra: http://www.sxc.hu/photo/911114

Heia, jeg vet at det har tatt altfor lang tid siden forrige innlegg. Jeg kan vel si som alle andre at det har skjedd mange ting. Og det har det også, veldig mange ting. Og jeg skal gå igjennom dem ordentlig og forklare bedre, men jeg ville bare få en oppdatering ut så fort som mulig. Jeg skal prøve å oppdatere mer jevnlig.

Jeg kan nevne i korte (og dramatiske trekk) at siden forrige innlegg har jeg både skiftet arbeid, menighet og giftet meg. Alle disse ting vil komme som et bedre innlegg senere.

Jeg vil også nevne at kontakt siden er blitt oppdatert da jeg har flyttet, og siden for møter er blitt borte da jeg ikke holder mange offentlige møter lengre.


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *