Meg selv i en fin hatt :)

Vil legge til et kort innlegg her. Har fått en ny nettside (som du ser her), på et eget domene (OleLasse.org). På denne siden vil det bli satset på den tjeneste, hovedsaklig som ungdomspastor, men vil også inkludere andre ting. Jeg håper denne nettsiden vil være interessant for deg, og at du vil finne noe du liker.

Kategorier: Hovedartikkler

Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

3 kommentarer

anne-grete · 15. mars 2011 15:19

er stolt av deg mammas lille gutt

martin · 15. mars 2011 18:22

det e flott vetu!

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *