Da har jeg fått laget et kompendium for basert på alle innlegg jeg har skrevet om leseplan del 1. Nye innlegg om del 2 er også på vei. Så for å lese hele kompendiet så kan du trykke på lenken under hvor det står Leseplan del 1. Dette er en PDF hvor du kan ha den lagret på pc eller ta utskrift om ønskelig.

Leseplan del 1 <- Trykk på denne for å lese, eller høyreklikk for å laste ned.


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *