Betania Stathelle

Betania Stathelle | Kilde: http://betaniastathelle.kirkenorge.no/

God kveld!

I dag har vi vært på en liten misjonstur til Stathelle, nærmere bestemt Betania Stathelle. Det var vår ungdomspastor Fernando som var invitert til å tale. Han inviterte videre med et lovsangskor. Med der var Jean Claude, Sara, Clementina, Fatuma og Maren som stod på scenen (og Jean Claude hadde med seg sitt keyboard fra menigheten) og jeg styrte teknikken.

Det var artig å reise på denne lille turen. Det er jo ikke akkuratt langt fra skien.

Vi hadde jo også møte på formiddagen ved The Way Church for så å reise videre rundt 15.00 til Stathelle for å rigge opp, og øve litt før møte begynte kl 17.00 på Betania. Det var en morsom tur, og lovsangen var fantastisk god. Fernando talte denne kvelden, og hadde vitnesbyrd fra eget liv spesielt om hvordan han kom til Norge og selvsagt om fotball (kom til 3 divisjon i går med laget sitt), og talte utfra Abrahams beretning om å adlyde Gud, og stole på Han!

Dette skapte mersmak, flere kontakter og muligheter for fremtiden!


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *