Norges lover

Norges lover og klubbe

Jeg føler meg litt skuffet. Og jeg forstår ikke helt hva som har skjedd. Jeg vil ikke klandre noen, eller dømme noen her. Men jeg forstår ikke hvorfor folk ikke møtte opp.

161 mot 3 stemmer, stemte for å forandre grunnlovens paragraf 2 (med forbehold om feil)! Hvordan kunne det skje?

Jeg lurer litt på hvor mange av de kristne var, hvor var alle de store pastorene i landet, hvor var evangelistene og alle de andre tjenestegavene i det Norske land. Jeg forsår ikke hvorfor de ikke kom og viste sin støtte.

Jeg vet at djevelen ville at denne paragrafen skulle bli forandret, og han ville sikkert også at de kistne ikke fikk vite hva som skulle skje til den rette tid. Jeg selv fikk vite det for sikkert lørdagen før, det vil si 2 dager før, og jeg bestemte meg nesten med en gang at dette skal jeg være med og gå imot.

Om noen vil og kan forklare hvorfor du og eventuelt andre ikke kom så vennligst send meg en mail, du kan se den på kontaktsiden!


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *