Bildet er fra: lusi | Bildet hentet fra: http://www.sxc.hu/photo/1195576

Bildet er fra: lusi | Bildet hentet fra: http://www.sxc.hu/photo/1195576

Jeg vet det er egentlig veldig lenge siden jeg har skrevet her, og jeg kunne skrevet mye her om hva som har skjedd i det siste, både med meg selv og som ungdomspastor, men for øyeblikket så velger jeg og skrive om noe som skjer akkurat nå. For nå, eller per definisjon i går, så er jeg i Sandnes / Stavanger. Vi har med det ny oppstartede «Rhema Bible Center» reist et team for å holde en kampanje i Sandnes fra 1. til 3. juli. Det er for meg en fin måte å starte «ferien» på. Jeg og min venn Dan Erik Rossland ble plukket opp på Vinterskjær i Risør, da jeg hadde hentet ham i sentrum, og ble da plukket opp av Nils Pettersen og vi hentet Gunnar Jacobsen ved Fiansvingen i Tvedestrand. Vi hadde med mye utstyr, jeg hadde med meg kamera, pc, en bag med klær, bibel, en forsterker til gitar, gitarkasse (med gitar selvsagt) og 2 mikrofonstativ og et gitarstativ. Dan Erik, Nils og Gunnar hadde heller ikke lite med seg, så det ble godt fylt i bilen til Nils, som heldigvis var en meget stor familie bil fra Mercedes Benz. Vi ble hentet rundt 11:30 og ankom Sandnes rundt 16:40. Vi startet det første møtet vårt på Folkets Hus kl 19.00 og en del mennesker kom på dette møtet. Jeg, Dan Erik og Gunnar startet opp lovsangen, og etterhvert kom Thorbjørn Knudsen med. Nils var møteleder og Thorbjørn Knudsen hadde prekenen. Mange kom opp i ettermøte til forbønn, mange på kunnskaps ord og mange uten. Det var mange som ble kraftig møtt, og mange fikk oppleve helbredelse i det fysiske og det psykiske. Jeg vil skrive mer etterhvert som helgen går. I dag (lørdag) skal det holdes 2 møter. Kl 15.00 og kl 19.00.

 


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *