Endelig er det klart med en helt ny video. Den heter «tip the scale», eller tipp vekten.


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

1 kommentar

Leseplan del 2, dag 7, 8 og 9 – OleLasse.org · 20. september 2017 01:00

[…] er rettesnoren. Jeg la ut en video for litt siden: YouTube: Tip the Scale, den omhandler nettopp dette. Hva fyller du dagen med? Hvem og hva bruker du mest tid på? […]

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *