Bilde er fra: orbanf | Bilde hentet fra: http://www.sxc.hu/photo/1037803

Bilde er fra: orbanf | Bilde hentet fra: http://www.sxc.hu/photo/1037803

Det er vel ikke den største overraskelsen for mange at jeg nå bor i Skien, men det overrasker kanskje en del at jeg har skiftet menighet.

Jeg bodde jo i Skien når jeg jobbet i Rhema Misjonsmenighet, men jeg flyttet offisielt og byttet adresse i folkeregisteret rundt 1. oktober 2011.

Jeg må si at det var fantastiske mennesker i Rhema Misjonsmenighet, så valget med å bevege seg videre var tungt å ta. Jeg gikk i flere måneder med usikkerhet og uro. Jeg fikk flere beskjeder at jeg skulle videre til en annen menighet, men jeg ville ikke ta det i mot. Jeg kunne ikke få det til å stemme med at jeg skulle være ungdomspastor i en periode, for så å gå videre til et annet sted. Det endte opp med at jeg leste en bok om faste («Fasting» av Jentezen Franklin), og valgte da å gå inn i bønn og faste.

I denne fasten ble det klart for meg hva jeg skulle gjøre, jeg måtte følge Gud ved å gå ut av Rhema Misjonsmenighet og gå i bønn for hvor jeg skulle. Jeg følte at jeg i utgangspunktet ikke skulle gå til en spesiell menighet. Når valget ble tatt så gikk jeg til hele lederskapet på et ledermøte og forklarte dem alt, med punkter på nesten to A4 sider som jeg tok opp for å virkelig forklare situasjonen og at Gud ville ha meg videre. Etter et par uker kom det fram at jeg og Maren skulle inn i The Way i Skien (les mer om historien til forlovelsen og vielsen i neste innlegg).

Jeg må si at jeg stortrives i The Way, det er fantastiske mennesker der, mye bra arbeid og utrolig mange som er aktive. Det er en menighet med mye framgang. Kan også si at jeg er teknisk ansvarlig der nå og hjelper til der hvor jeg kan.

Jeg vil definitivt anbefale deg en tur til The Way i Skien, det er en internasjonal menighet som er med å planter menigheter verden over, og menigheten i Skien har medlemmer fra flere titalls nasjoner og hvert møte blir stort sett tolket, hvor språket normalt sett er norsk og engelsk.

For mer informasjon, gå til The Way’s nettside.


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *