Bildet er fra: svilen001 | Bildet hentet fra: http://www.sxc.hu/photo/1189123

Bildet er fra: svilen001 | Bildet hentet fra: http://www.sxc.hu/photo/1189123

Dag 2 er over, og jeg er nå på den tredje dag, og det er noen få timer til vi skal ha møte igjen. I går hadde vi som nevnt i forrige post to møter, et kl 15.00 og et kl 19.00. Det gikk nesten i ett, med en liten pause mellom møtene. Glemte forresten å fortelle at på den første dagen så ble jeg brukt som et vitnesbyrd da jeg har slitt med depresjon og angst i mange år og gått på sterke medisiner, men da jeg ble satt fri for ca. 3 måneder siden så har jeg kunnet bruke det som et vitnesbyrd og jeg fikk mange positive tilbakemeldinger på at de fikk noe ut av det vitnesbyrdet jeg kom med, enten selv eller barn de hadde som var i samme situasjon. I går talte Thorbjørn Knudsen på det første møtet og Nils Pettersen tok det andre. Begge møtene hadde forbønn og betjening, og mange kom fram og fikk et møte med Den Hellige Ånd. Det var flere kunnskapsord som kom fram, blant annet: tidligere kreft, en alkoholisert mann, dårlige barndoms minner, en eldre misjonær som fikk en spesiell profetisk hilsen, hjerteproblem, barnebarn som var syke hjemme (bestemødrene ble bedt for som stedfortredere). Jeg og resten av folka fra Rhema Misjonsmenighet stod for lovsang også på dette møtet, og jeg og Dan Erik spilte en sang alene (Lord I life Your name on high). Regner med det blir et fantastisk møte også i kveld.

 


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *