Bilde: Ole Lasse Bjellaas

Møte med David Buck Hudson

I helgen som var hadde menigheten vår, Grenland Kristne Senter (gkskirken.no) møte med David Buck Hudson. Maren var der på fredag og var med i lovsangen. Vi fikk begge vært der på lørdag da vi fikk barnevakt og jeg var der på søndag for å styre lyden. På fredag fikk Maren en profetisk tiltale, og det samme gjorde jeg på lørdagen.

Disse møtene var gode, David Hudson gjorde en veldig god jobb med å forkynne. Samtidig hadde han ord fra himmelen rett inn i situasjoner som var hos mennesker. Personlig merket jeg noe som passet perfekt hos meg selv, som passet godt med fortid og fremtid. Eksakt hva jeg fikk i profeti vil jeg holde for meg selv foreløpig. Men jeg har den på «tape» (eller lydfil i moderne tider).

En ting som var morsomt, eller interessant, var på søndag. Så snakket David Hudson om det å riste løs djevelens tilknytting til oss. Det gjorde vi alle i salen, etter oppfordring fra David Hudson, ved å reise oss opp å riste på armene. Vi gjorde det i tro, og vi gjorde det som en handling istedet for bare å si det. Det som da var ekstra interessant var at lesestoffet mitt fra leseplanen fra dagen før omhandlet da Paulus som var på Malta.

Apg 28,3 Men da Paulus hadde samlet en bunt med kvister og lagt den på ilden, krøp en giftslange ut på grunn av varmen og bet seg fast i hånden hans.

Apg 28,5 Men han ristet dyret av seg inn i ilden og fikk ingen skade av det.

Jeg leste disse versene rett etter jeg kom hjem fra møtet lørdag kveld. Og fikk da oppleve disse versene. Skrev inn innlegget og tenkte ikke noe mer over det enn det jeg fikk der og da. Men ble jo ekstra spesielt når jeg opplever å stå i en lignende situasjon dagen etterpå.


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *