Ole på Telekiosken Herkules

Ole på Telekiosken Herkules

Hei igjen godtfolk 🙂

Beklager at det har tatt så lang tid på å legge ut et nytt innlegg og på toppen av det hele ikke klare å legge ut innlegget fra Polen turen. For de av dere som venter på info fra den turen, må dessverre vente litt til. Den vil komme, det tar bare en del lengre tid en forventet.

For de av dere som ikke vet det, så har jeg fått en ny fast jobb, på Telekiosken Herkules i Skien. Og det er der jeg har brukt mesteparten av tiden de siste månedene. Jeg syntes det er kjempe artig og jobbe i Telekiosken. Det er jo et område som jeg er flink på; mobiler, salg, service og kundebehandling. Jeg har jobbet her siden slutten av Juni.

Av nyheter utenom jobb og dårlig posting av innlegg, så har Steps of Fire gjennomført et møte (den 1. juli) hvor jeg var medansvarlig. Vi var en gjeng med mange oppgaver, og mine oppgaver den dagen var å holde prekenen, samt å være med under lovsang med gitar og sang. Min bedre halvdel, Maren, ledet lovsangen og hadde offertalen. Jeg oversatte henne, og hun meg. Det var et veldig bra møte med mange positive tilbakemeldinger i etterkant. Prekenen handlet om det å vandre i en åndelig ørkenen og tørke, og det å stole på Gud og hans løfter når vi trenger det mest.

Like etter reiste jeg og Maren ned til Skjærgårds Music & Mission festival, hvor jeg jobbet som punkt vakt og Maren var en betalende gjest. Det var en flott uke, med mye positivt som skjedde og noen fantastiske koserter. Spesielt Leeland konserten, det var en av de største for min del. Ikke bare er det en konsert, men også lovsang og et fokus på Jesus.

Helgen deretter hadde Steps of Fire en liten konsert konferanse med Paulis Sanchez. Det var fredag og søndag den 13. og 15. juli. Steps of Fire hadde ansvaret og jeg og Maren hjalp til i lovsangen med Gitar og sang, og jeg var med å styrte lyden.

Jeg tror det var det med oppdateringer foreløpig. Håper det snart blir bedre med oppdateringer og at det blir lagt ut innlegg snart igjen. Kom gjerne med forslag om ting å snakke om, ting å legge ut etc.

PS: Jeg lagde en introduksjonsvideo til Steps of Fire som ble brukt under Paulis Sanchez konferansen, den kan du se her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OjexJlC8qAk[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=OjexJlC8qAk


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *