Bildet er fra: lumix2004 | Bildet hentet fra: http://www.sxc.hu/photo/748046

Bildet er fra: lumix2004 | Bildet hentet fra: http://www.sxc.hu/photo/748046

Det er kanskje noen som lurer på hvilke møter jeg skal holde, og sikkert enda flere som ikke lurer. Men jeg har ihvertfall laget en ny side (du ser menyen helt på toppen) som heter møter. På den siden vil jeg annonsere møter jeg skal holde, og vise til møter jeg har hatt. Denne listen starter fra 2011. I den slengen kan jeg annonsere at jeg skal være med på to møter til helgen. Det første møte er et ungdomsmøte i Risør, ved Risør Kristne Senter (Rådhusgata 8). Der skal jeg holde prekenen og muligens være med i lovsangen, pluss at noen fra ungdomsteamet her i Skien skal bli med på møte også (muligens også være med i lovsang). Det andre er hovedmøte i min menighet, Rhema Misjonsmenighet (Bjørndalsjordet 67), her i Skien. Det er Gunnar Jacobsen som skal tale, og jeg skal ha innledningen på det møte.

Jeg inviterer alle de som vil til å komme på møtene, og skulle det være noe så kan du ta kontakt med meg! Når det nevnes, så er det da også laget en kontakt side i menyen over!


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *