The Way

The Way den 24.06.2012

Først og fremst så beklager jeg at det ikke har kommet et innlegg fra turen til Polen. Den er blitt arbeidet på, men det har vært så mye i det siste, så jeg har ikke klart å fullføre det innlegget. Det kommer så fort jeg klarer å bli ferdig med den 🙂

Men over til saken. Søndag 1 juli så skal ungdoms arbeidet i The Way, Steps of Fire ha hovedmøte kl. 12.00. Stian Lindstad skal lede møte, og jeg skal holde hovedpreken den søndagen og mange andre i gjengen skal ha andre oppgaver. Det blir et morsomt møte, og det er spesielt at menigheten «tillater» ungdomen å ha ansvaret for et hovedmøte. Hvis du har mulighet til å komme å være med så hadde det vært veldig morsomt 🙂


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *