Bilde er fra: kerot12 | Bilde hentet fra: http://www.sxc.hu/photo/1376888

Bilde er fra: kerot12 | Bilde hentet fra: http://www.sxc.hu/photo/1376888

Jeg og min kone Maren skal til Polen. En misjonsreise sammen med mennesker fra The Way, inkludert Pastor Anita. Vi reiser i morgen tidlig (torsdag kl. 06.00) og vi er sannsynligvis hjemme igjen natt til tirsdag. Det blir morsomt og reise på en misjons-tur igjen. Hva som kommer til å skje er jeg ikke helt 100% sikker på, men jeg vil skrive litt om det når jeg kommer tilbake neste uke.

Jeg har vært i Polen et par ganger tidligere i skole sammenheng, så dette blir nok en del annerledes tur. Jeg vet at vi blant annet skal holde et møte hjemme hos dem vi besøker, hvor en del mennesker kommer, og vi skal evangelisere blant annet i en park. Det blir spennende, og du kan lese mer neste uke!


Ole Lasse

Jeg er en ektemann. Jeg er en far. Jeg er en Jesu disippel. Jeg er gift med Maren, har to nydelige døtre, Leah Maria og Rebecca. Er i full jobb. Er en Jesu etterfølger, en som elsker å studere bibelen og dele Guds kunnskap og visdom med alle. Tidligere ungdomsleder og ungdomspastor og ser frem til Guds neste prosjekt.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *